We are in the process of migrating this forum. A new space will be available soon. We are sorry for the inconvenience.

Problem with performing API requests to Hubic API (FTTP Form)


vcasse
03-10-2015, 08:48 AM
Hi Chris,

You're welcome !
Don't hesitate if you have any other question on our APIs.

Kinds regards,
Vincent

Chris26
03-10-2015, 04:59 AM
Hi Vincent,

Thank you for your answer. Requesting by HTTP Form is rather new for me...
Headers, parameters, bodies... Your answer put me on the right track and it begins to turn clear : I can now perform request to Hubic and OpenStack API.

Thank you again,
Have a nice day...

Chris.

vcasse
03-09-2015, 10:13 AM
Hi Chris,

Your trying to send metadata informations as data.
Indeed, Authorization, Host and Accept are "HTTP headers". You cannot send it in a form.

But you can use XMLhttprequest to send your request and add theses headers on your request.

Best regards,
Vincent

Chris26
03-09-2015, 05:12 AM
Hello,

As our SaaS solution is OVH Hosted, I'm trying to use hubic instead of another french objects storage solution which use WebDav. As hubic does no longer use Webdav, I'm trying to use RESTful api.

I have no problem to get or to refresh the access token but I can not use hubic api.

For example, if I try to get my account properties, I get a new refreshed token and I send this Http form :













The answer is still :


If I use the hubic api console, I've got the right results.

Could someone tell me what I'm doing wrong ? Maybe someone can post an example of Http form ?

Thanks in advance...