We are in the process of migrating this forum. A new space will be available soon. We are sorry for the inconvenience.

newly registered but can't login hubiC


xavierh
10-21-2014, 05:37 PM
Hi,

We are checking the origin of this problem to fix it as soon as possible.

GTG96
10-21-2014, 01:17 PM
Hi, I've just registered planning to check using the free 25GB and if all well then to subscribe to 1TB. Like others I've not been able to login. Used 2 different internet providers and 2 different browswer. Please help as I really wish to subscribe but have to be sure it's reliable.

My login email is elias.guard@gmail.com

Thanks

xavierh
10-10-2014, 10:35 AM
Hi,
Your account is now created.
Can you try to connect you please?

xavierh
10-09-2014, 01:51 PM
Hi Evaggelia,

Sorry for the delay.
I'm checking your problem.
Do you have been withdrawn on your bank card?

Have a good day.

Jason
10-09-2014, 01:09 PM
Quote Originally Posted by Evaggelia
Anyone?

Is this service (backup) and forum working???
The service works fine - I use my 100GB account all the time. The forum is slow but you can send PMs to the moderators if needed (there's a sticky somewhere here).

There was a problem a few weeks ago with HubiC and it got resolved within 24 hours so I can't complain. Especially not at these prices

Evaggelia
10-06-2014, 04:19 PM
Quote Originally Posted by Evaggelia
Same problem here!!! I was trying to register for a 100GB account
Anyone?

Is this service (backup) and forum working???

Evaggelia
10-05-2014, 07:09 PM
Same problem here!!! I was trying to register for a 100GB account

xavierh
08-18-2014, 02:43 PM
Hi,

Yes, of course.
Thanks to specify me on a private message the hubiC e-mail used for registration.

Have a good day,

xavierh
hubiC team.

jorgeloscos
08-18-2014, 02:24 PM
I had the same problem as hotsnow:

I have a newly registered account but I can't login, and have not received any activation email after registered, when I login, it always display the below error message, could you please help check it? thanks.

Connect to your hubiC
Unknown error occurred during the identification process.
Server response : 500 Internal Server Error

xavierh
08-06-2014, 09:32 AM
You're welcome.
Thanks for feedback.

hotsnow
08-06-2014, 09:08 AM
got it, thanks

xavierh
08-06-2014, 08:48 AM
Hi,

The problem is fixed.
You can create you again an 25 Go free account now.

Have a good day.

xavierh
hubiC team

hotsnow
08-06-2014, 06:03 AM
Hello,

I have a newly registered account hotsnow@gmail.com, but I can't login, and have not received any activation email after registered, when I login, it always display the below error message, could you please help check it? thanks.

Connect to your hubiC
Unknown error occurred during the identification process.
Server response : 500 Internal Server Error