We are in the process of migrating this forum. A new space will be available soon. We are sorry for the inconvenience.

https redirection URL does not work ?


testxcst
02-28-2014, 10:31 AM
Thank you for your hint.
The problem was in application creation : after login I go to "my account" / "Your applications" then click on "Add an application".
In the dialog I cannot enter any https://localhost/ URL : dialog forbids validation and displays error message : "Must be https (except localhost) ending with / and must not contain ovh or hubic."
After some trials, I understand by now that localhost MUST be http://, and https:// MUST refer to a public domain (with TLD suffix). So this is solved.

Note however that it is not possible to reuse an application name already used (even after deletion) :
A server error has occurred. Please try again. Contact our support if the problem persists.
Server response : Internal call failed

OderWat
02-27-2014, 03:02 PM
My application (https://github.com/oderwat/hubic2swiftgate) supports SSL and any port for the redirection URLs.

Are you sure that you have a working local server supporting SSL connections on the given port?

testxcst
02-26-2014, 09:31 AM
This question is related to thread https://forums.hubic.com/showthread....de-redirection

- http://localhost:8080/ URL works, but I do not manage to create any application with https://xxx url. Can you reproduce the problem ? Is it possible to create an application with https:// redirection scheme ?
- Once an application has been created then deleted, the application name can not be re-used (server error here)