We are in the process of migrating this forum. A new space will be available soon. We are sorry for the inconvenience.

Upload speed too slow


bigCrash
09-06-2015, 06:26 PM
Same for me. 1 - 2,5 mbit upload speed (Germany).......rare peaks to my max upload speed of 5 mbit....
Hoping for a Statement!

Edit: okay i have to correct....upload speed is between 0 and 2,5 mbit pls fix that @hubicteam

andy
09-03-2015, 02:49 PM
I've been a paying customer for about a week now and hubic.com is totally unusable. It's completely impossible to put any files on it.
Very unhappy with it. Wish I saved my 50 euros for something else.

Alain A.
09-02-2015, 09:18 AM
Same issue seen from Brussels, Belgium. Sluggishly slow on upload plus many errors in log files, the update process, set to be done once a day, seems endless.

d@millner.fr
09-01-2015, 10:57 AM
same problem *I now regard this Hubic service as useless

any recommendations for a replacement service?

Sidi136
08-31-2015, 09:28 PM
Same problem for me. Since this week-end

Fw2000
08-31-2015, 06:28 PM
Same problem here. I'm paying for a 10TB account, but since a couple of days it's practically impossible to upload anything. It's a shame that there is no official statement here about the issue. I hope unless they fix it soon, they'll be facing claims for non-fullfillment.

cascada
08-31-2015, 02:00 PM
I am experiencing same problems, upload is very, very slow and 50 kb/s, sometimes 500 kb/s but now I regularly see it's 0.

Is there any solution?

If 5€ is not enough to keep service usable then please, ask 10€ or 15€, for 10 TB of space it's still dirt cheap.

Thinkscape
08-31-2015, 12:03 PM
I've got exactly the same thing. First noticed last week, around Wednesday. It used to fly at around 150/20Mbps, but now it's barely 2/2Mbps ...

jec33
08-31-2015, 11:26 AM
Exactly the same for me: very low upload speed and it is impossible to upload or synchronise big files (more than 10 Mo). Always timeout !
Any answer or solution from Hubic?

rafa espada
08-31-2015, 08:38 AM
I use hubiC for Backups, and this days I have a lot of timeouts... :-(

Remco
08-28-2015, 04:04 PM
Until now I didn't even realize that the same issues are also experienced by people who actually pay for the service. What makes it even worse is that apparently no-one from Hubic has left a reaction here so far. This drops my confidence in Hubic to below freezing point. As at current speed I can just as well migrate everything to another service provider... Does anyone know an alternative? I don't need more than 50 GB of storage as I only want to backup my pictures.

purco2014
08-28-2015, 03:46 PM
Same here. Currently the API ist virtually non-existent when it comes to put request. No data is being uploaded and hubic doesn't even repond with error codes. The response ist just blank. All our automatic scripts drive against a wall and our data is horribly out of sync by now. We would have no problem with reduced speed but this behaviour renders this whole service unusable. On top of this comes the fact that there is no public statement from hubic.

Is there any information on when this issue will be resolved?

martinr92
08-28-2015, 02:38 PM
I've got also a lot of timeouts and bad upload speed.

Kogenta
08-28-2015, 01:05 PM
same here

it's impossible for me to upload any data.
I got timeouts and upload-speed is definitely tooo slow. i've got a 10 TB plan to and i'm very angry about the current situation

Ciril
08-28-2015, 09:36 AM
Same problem with me!!!
I've got a 10To account and i can not use it because upload is too slow, can i have my money back!!!???

Remco
08-27-2015, 09:18 PM
At the moment I'm also experiencing a very slow upload. It seems to go max speed and then nothing happens for some time. Although I've got a free account this is not really inviting me to upgrade. Hope this will be resolved on short notice and not in months from now. I would appreciate a reply by someone of the hubiC team. Untill now I've been very happy with this service!

cnollot
08-26-2015, 12:52 PM
I have the same problem. The hubiCTeam have reply by my private message request. There are limited the bandwith pending the infrastructure upgrade in two months. I understand the necessity to protect the infrastructure with the increase the load but ther is the drastic limitation overnight.

wreckedred
08-25-2015, 09:51 PM
Impossible to upload at these speeds
65,536 1% 0.28kB/s 4:34:06

Whoa
08-25-2015, 08:48 PM
I'm also facing the same issue.
Till last week, I used to be able to upload at 15-20 mbit/s (2MB/s) ... now only about 512 kbit/s (64KB/s) .
Download also seem to be limited to 1.5-2 mbit/s (200KB/s).

Also tried upload/download from a OVH hosted dedicated server - still the same slow speeds !!!
Tried using both WebUI and SwiftExplorer - same slow speeds !!!

hubiC claims to give me 10TB storage space ... but with these speeds - it's practically useless.

Going to cancel my account at the end of this month.

rafa espada
08-24-2015, 08:31 AM
Hi!

Yesterday and today the upload speed is too slow, normaly I upload at 3MB/s but now I am upload at 150KB/s or less

My conection test speed:

http://www.speedtest.net/result/4624293480.png

My hubiC running applications:

http://rafa.espada.info/uploads/Scre...creen-Shot.jpg

And I have a lot of timeouts:

http://rafa.espada.info/uploads/Scre...creen-Shot.jpg